+31 (0) 180 39 75 14

Intelligente automatisch geleide voertuigen

U bent op zoek naar automatisch geleide voertuigen? Waardoor uw bedrijf of organisatie kan besparen op arbeidskosten en op de totale proceskosten? Waardoor uw logistieke en productielogistieke processen efficiënter verlopen? Dan komen wij graag met u in gesprek! Wij bieden intelligente automatisch geleide voertuigen aan die uw totale proceskosten sterk zullen verlagen.

Wij bieden een unieke automatisch geleide voertuig oplossing

Als specialisten in het bedenken en implementeren van automatisch geleide voertuigen oplossingen zien wij bij onze opdrachtgevers de proceskosten continu dalen. Wij werken onafhankelijk van software- of materiaalleverancier en we implementeren succesvolle AGV-oplossingen op maat en bieden nog garantie ook! 

Onze jarenlange ervaring met automatisch geleide voertuigen

AGV International was een van de eerste AGV-aanbieders die intelligente AGV-oplossingen voor de logistieke en productielogistieke markt ontwikkelde en implementeerde. In iedere nieuwe AGV-oplossing worden jarenlange ervaring aan diepgaande kennis en ervaring gestoken. Of het nu gaat om eenvoudige AGV’s of een volledige implementatie van automatisch geleide voertuigen, wij pakken het gehele traject voor u op! 

U bent met AGV verzekerd van een goede samenwerking omdat?

U haalt met AGV International dé specialist in huis voor automatisch geleide voertuigen, die volledig onafhankelijk opereert. De jarenlange ervaring in ons vakgebied zorgt voor een totaaloplossing op maat. Wij garanderen dat uw ‘Total Costs of Process’ aanzienlijk verlaagd kunnen worden. Geen projecten waarbij u niet precies weet wat er gebeurd, wij staan in het gehele proces aan uw zijde. Kortom, onze ervaring stelt ons in staat om kosten te besparen door de meest eenvoudige en logistieke processen binnen uw bedrijf of organisatie te automatiseren. 

Vraag nu een AGV site survey aan!

Of neem direct contact met ons op via onderstaand contactformulier!

Contactformulier

Wavin levering 4 AGV's

AGV International

  • De AGV-specialist
  • Unieke AGV site survey
  • Langdurige ervaring
  • AGV-totaaloplossingen
  • Verlaging Total Costs of Process
  • Onafhankelijk

AGV Totaal Magazijn oplossing