+31 (0) 180 39 75 14

Unieke samenwerking tussen UniCarriers Netherlands en AGV-International

Sinds enige tijd hebben we de handen in een geslagen met UniCarriers Netherlands B.V.

Door dit unieke samenwerkingsverband is het mogelijk om AGV projecten volledig in een lease constructie af te nemen. Voor de gebruiker betekent dit een forse operationele besparing vanaf het moment van oplevering. Binnen het partnerschap staat de klant ten alle tijden centraal, merkgebondenheid speelt geen rol. Het gaat immers om de juiste oplossing voor de klant, op maat. Op het platform van de logistiek leest u over de totstandkoming van onze samenwerking en de verwachtingen voor de toekomst. http://www.logistiek.nl/heftrucktechnologie/nieuws/2016/10/unicarriers-en-agv-zijn-officieel-partner-101148942.

Meer weten over onze samenwerking? Wij presenteren het u graag op de Logistiek & ICT beurs in de Jaarbeurs Utrecht op 2 en 3 november 2016.  U kunt ons vinden in hal 3, stand B005. Voor entreekaarten kunt u zich hier aanmelden.  http://www.ict-en-logistiek.nl/registreren.aspx


 

Proceskosten verlagen door inzetten van AGV's

Veel bedrijven met logistieke of productielogistieke processen worstelen met de vraag: is een AGV-oplossing het antwoord? Of: hoeveel kan er worden bespaard door de inzet van AGV-oplossingen?

AGV International

  • De AGV-specialist
  • Unieke AGV site survey
  • Langdurige ervaring
  • AGV-totaaloplossingen
  • Verlaging Total Costs of Process
  • Onafhankelijk

Avebe / Teuben AGV's

Teuben AGV's Ter Apel, automatisch magazijn.