+31 (0) 180 39 75 14

Snel rendement halen uit een herhalend proces was nog nooit zo eenvoudig

Continue ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen ten alle tijden de beste AGV-oplossing kunnen bieden met als belangrijkste doel het verhogen van de efficiëntie en het reduceren van de kosten.

Veel bedrijven denken niet in aanmerking te komen voor automatisering van taken en processen. Veelal omdat robots worden gezien als te groot of te duur of omdat gedacht wordt dat een robot niet flexibel genoeg is voor implementatie. Wij van AGV-International willen deze aanname wegnemen en het aanschaffen van een AGV-oplossing op zijn minst bespreekbaar maken.

Met trots mogen wij zeggen dat we mede door deze reden zijn gestart met het leveren en monteren van robotarmen. Het gaat om de UR Robots van Universal Robots, de wereldmarktleider binnen collaboratieve robots. 

Met de komst van de robotarmen wordt automatisering voor talloze bedrijfstakken interessant. Elk bedrijf met herhalende processen kan baat hebben bij een UR Robot.

De UR Robots zijn compact en kunnen zich eenvoudig door de productieruimte verplaatsen. Wat het gebruik nog makkelijker maakt is de eenvoud binnen het programmeren. De robot moet namelijk geprogrammeerd worden op basis van intuïtie. U laat zien welke beweging u van de robot verwacht en de robot onthoudt en herhaalt vervolgens deze bewegingen. U kunt de robot bedienen via een handig touchscreen met grafische gebruikers- interface.

Tevens zijn wij in staat om autonome MiR 100 AGV’s te leveren. Deze AGV scant zelfstandig uw omgeving en zal op eigen gelegenheid keuzes maken waardoor stilstand voorkomen wordt. De MiR 100 kan hierdoor dienen als de ideale basis voor verschillende robotarmen.

Wilt u kennismaken met een van de robotarmen maar wilt u eerst zelf de voordelen in de praktijk ervaren? Sinds kort verhuren wij ook robotarmen! Op deze manier willen wij een breder publiek kennis laten maken met de mogelijkheden van AGV en semi AGV-oplossingen. Interesse? Vraag naar onze voorwaarden wij vertellen u graag meer!

Proceskosten verlagen door inzetten van AGV's

Veel bedrijven met logistieke of productielogistieke processen worstelen met de vraag: is een AGV-oplossing het antwoord? Of: hoeveel kan er worden bespaard door de inzet van AGV-oplossingen?

AGV site survey

  • Intakegesprek
  • Grondige site survey op locatie
  • Overzicht besparingen
  • Advies over strategie
  • AGV site surveyrapportage

Aanvragen

AGV Totaal Magazijn oplossing