+31 (0) 180 39 75 14

Ontdek waarom robotisering toegankelijker is dan ooit tijdens onze bijeenkomst ‘Praktisch robotiseren en toepassen van AGV ‘s’ op 31 mei!

Veel bedrijven denken na over robotisering of verdere automatisering. Vaak leeft nog steeds het vooroordeel dat robotisering alleen bij grote(re) series verantwoord is. Om dit misverstand te ontkrachten organiseren Teqnow en de Federatie Metaalplaat (FDP) samen de bijeenkomst ‘Praktisch robotiseren en toepassen van AGV ‘s’. Deze wordt gehouden op 31 mei bij Wagenbouw Hapert.Doel van de bijeenkomst is te laten zien dat het ook goed mogelijk is om het lassen van enkelstuks producten te robotiseren. Bij Wagenbouw Hapert worden enkelstuks aanhangwagens gerobotiseerd gelast, zonder dat daarvoor een lasmal nodig is. Exner presenteert haar programmeersysteem waardoor het mogelijk is om geautomatiseerd lasprogramma’s samen te stellen. Vervolgens geven wij, AGV international een actueel inzicht in wat Automatisch Geleide Voertuigen (AGV’s) nu en in de toekomst voor industriële ondernemers kunnen betekenen.

 

De bijeenkomst omvat uiteraard ook een rondleiding door de fabriek van Wagenbouw Hapert. De doelgroep is: engineering, werkvoorbereiding, productie en algemeen management, producteigenaren en toeleveranciers in plaatwerk en buisproducten. Directe concurrenten van Wagenbouw Hapert zijn van deelname uitgesloten. FDP en Teqnow organiseren deze kosteloze bijeenkomst samen. Het aantal deelnemers is gemaximeerd. Aanmelden kan via info@fdp.nl of tel. 030-6000005.

Proceskosten verlagen door inzetten van AGV's

Veel bedrijven met logistieke of productielogistieke processen worstelen met de vraag: is een AGV-oplossing het antwoord? Of: hoeveel kan er worden bespaard door de inzet van AGV-oplossingen?

AGV mogelijkheden

  • Eenvoudig van A naar B
  • Volledig automatisch magazijn
  • Dual Drive+ oplossingen
  • Op maat AGV-systemen 

 

AGV Totaal Magazijn oplossing