+31 (0) 180 39 75 14

De perfecte werknemer is dichterbij dan u denkt

Bent u op zoek naar de perfecte werknemer? Een werknemer die geen pauzes nodig heeft, geen fouten maakt en een werknemer die precies doet wat u vraagt? Grote kans dat een AGV voor u uitkomst kan bieden.

AGV’s kunnen de oplossing bieden voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan eenvoudige AGV’s die van A naar B rijden met pallets en/of dozen of een AGV waarmee een volledig magazijn geautomatiseerd kan worden. Alle AGV’s hebben een gelijk doel namelijk het bevorderen van het logistieke proces.

In de toekomst zal AGV volgens Digital Journal een steeds grotere rol gaan vervullen binnen dit logistieke proces. De groeiende nadruk op veiligheid binnen de werkruimte, de behoefte aan een hogere productiviteit en de snelle stijging van mechanisering zijn enkele belangrijke drijfveren van de markt.

Wat de groei binnen de markt van AGV tegen houdt heeft voornamelijk te maken met de relatief hoge kosten van de investering. Wij vinden het belangrijk om een duidelijk inzicht te geven in deze kosten.  Een van de belangrijkste pijlers van AGV International is dan ook het sturen op het ‘Total Cost of Proces’. Hiermee geven we inzicht in wat een AGV-oplossing voor u oplevert op de korte-, middenlange en lange termijn. Onze focus ligt ten alle tijden op het verhogen van de efficiëntie en het reduceren van de kosten.

Of het nu om eenvoudige AGV’s, volledig geautomatiseerde AGV’s of Dual Drive+ oplossingen gaat, wij zijn ervan overtuigd om voor een ieder de juiste AGV-oplossing te kunnen bieden. De perfecte werknemer is hiermee dichterbij dan u denkt. 

Wavin levering 4 AGV's

AGV mogelijkheden

  • Eenvoudig van A naar B
  • Volledig automatisch magazijn
  • Dual Drive+ oplossingen
  • Op maat AGV-systemen 

 

AGV Totaal Magazijn oplossing