+31 (0) 180 39 75 14

AGV International WMS (1/6/2016)

Omdat AGV's meestal aangestuurd worden door een TCS (Transport Control Systeem) welke via een interface op haar beurt weer gekoppeld wordt aan een WMS (Warehouse Management Systeem), hebben wij besloten om vanuit AGV International een WMS programma in eigen beheer aan te bieden aan onze relaties. Samen met onze software ontwikkelaar hebben wij vanaf heden voor AGV International en haar relaties een uniek AGV International WMS platform beschikbaar.

Ook voor onze klanten die niet direct geautomatiseerde voertuigen willen implementeren, maar wel op dit moment een automatiseringslag willen maken op gebied van WMS, hebben wij vanaf heden doelgerichte pragmatischeWMS pakketten beschikbaar.

Omdat directe investeringen niet altijd gewenst zijn, kunnen wij tevens onze WMS (cloud) programma's in diverse financieringsmogelijkheden leveren.

We vertrouwen erop hiermee een juiste stap te zetten in onze ontwikkeling betreffende zelfstandig en volledig kunnen aanleveren van uw hardware en tevens software behoefte.

DE TOEKOMST IS HIER!

 

Proceskosten verlagen door inzetten van AGV's

Veel bedrijven met logistieke of productielogistieke processen worstelen met de vraag: is een AGV-oplossing het antwoord? Of: hoeveel kan er worden bespaard door de inzet van AGV-oplossingen?

AGV mogelijkheden

  • Eenvoudig van A naar B
  • Volledig automatisch magazijn
  • Dual Drive+ oplossingen
  • Op maat AGV-systemen 

 

Avebe / Teuben AGV's

Teuben AGV's Ter Apel, automatisch magazijn.