+31 (0) 180 39 75 14

AGV-International trotse leverancier van de innovatieve C Mover AGV!

Een op maat gemaakte autonome intelligente AGV die in staat is om specifieke functies uit te voeren in gebieden waar traditionele AGV’s niet kunnen functioneren. Dat klinkt als iets voor de toekomst ... Maar niets is minder waar!

We presenteren u graag de nieuwste en meest innovatieve AGV van het moment! Maak kennis met de C Mover AGV!

De C Mover AGV is speciaal ontworpen om te manoeuvreren in gebieden waar handpalletwagens of handbediende electropallettrucks worden gebruikt. Vanwege de uitermate kleine afmetingen kan de C Mover AGV goed functioneren in gebieden waar de vloerruimte schaars is. De AGV kan zelfs gebruik maken van vloeroppervlakte onder machines of installaties. Dit maakt verschillende toegangs- en uitritroutes mogelijk. Omdat de AGV zelf geleidend is, zijn fysieke wijzigingen in het bedrijf niet nodig. Tegelijkertijd kan de C Mover AGV om haar eigen as draaien waardoor het slechts een minimale ruimte behoeft.

De C Mover AGV kan worden beheerd door middel van een ‘fleet management’ programma, welke gelicenseerd  zal worden aan uw server en BU / server. U kunt de status van uw C Mover AGV volgen via een pc of laptop. U vindt hier onder andere livestream acties en de locatie van het voertuig. Met de komst van deze innovaties kunnen nog meer bedrijven profiteren van de voordelen van AGV.  

AGV-International is een onafhankelijke AGV-leverancier die samenwerkt met enkele gespecialiseerde AGV-leveranciers en –softwarepartners. Zo kan AGV International op basis van uw behoefte de juiste specialisten aan elkaar koppelen om zo voor u de meest efficiënte intelligente AGV-oplossingen te realiseren.

Daarnaast fungeren wij als hoofdaannemer, waardoor de klant op alle facetten, van WMS tot en met palletinstellingen en uiteraard AGV’s, slechts een aanspreekpunt heeft. Tevens valt met ons af te spreken dat de juiste werking en dus correct functionerende AGV’s  (behalen van de afgesproken minimale performance) onder de verantwoordelijkheid van AGV International B.V. valt.

De AGV’s worden in Nederland geproduceerd en door AGV-International wereldwijd geleverd. "Met support van het professionele service netwerk van UniCarriers, kunnen we optimale inzet garanderen en zijn snel ter plaatse in geval van storingen en/of service behoefte."

Benieuwd of de C Mover AGV u ook tijd en geld kan besparen? Wij adviseren u graag tijdens een vrijblijvend bezoek.

Wavin levering 4 AGV's

AGV International

  • De AGV-specialist
  • Unieke AGV site survey
  • Langdurige ervaring
  • AGV-totaaloplossingen
  • Verlaging Total Costs of Process
  • Onafhankelijk

Teuben AGV's

Teuben AGV's Ter Apel, Automatisch AGV smallegangentruck en AGV shuttle magazijn.