+31 (0) 180 39 75 14

19 Columns Markt onderzoek AGV in Europa

Beste websitebezoeker, Om te vieren dat we vandaag exact 1 jaar actief zijn met het ontstaan en opzetten van AGV International B.V., hebben wij een ludieke actie voor de eerste 10 reacties.

 

De allereerste investering die we hebben gedaan met AGV International B.V. is een aankoop van een door 19Columns opgemaakt wereldwijd marktonderzoek betreffende de verkopen van AGV's. Dit van oorsprong Indiase bedrijf houdt zich al vele jaren bezig met het bijhouden van de wereldwijde marktgegevens van talloze branches. (Het wereldwijde rapport bedroeg EUR 6.500,00) Gelukkig konden we goed onderhandelen en ligt onze interesse voorlopig meer bij het continent Europa.

Zo hebben wij van de belangrijkste Europese landen de marktgegevens aangekocht en hierbij de bijbehorende prognosticering van de komende 10 jaar.

Automated Guided Vehicles zijn de absolute toekomst en volgen met name de vervanging op van de huidige manuele intern transport trucks.

Voor de eerste 10 reacties geldt: Indien u geinteresseerd bent in het GRATIS gehele 29 pagina's tellende document betreffende AGV's in Europa, met een professionele verwachting van de komende 10 jaar, dan verzoeken wij u ons een berichtje achter te laten via ons contactformulier onder CONTACT.

Andere AGV producenten en/of leveranciers kunnen deze gegevens bij ons kopen tegen een passend gereduceerd tarief :)

De Toekomst is HIER!

 

Wavin levering 4 AGV's

AGV International

  • De AGV-specialist
  • Unieke AGV site survey
  • Langdurige ervaring
  • AGV-totaaloplossingen
  • Verlaging Total Costs of Process
  • Onafhankelijk

Avebe / Teuben AGV's

Teuben AGV's Ter Apel, automatisch magazijn.