+31 (0) 180 39 75 14

Blogartikelen

We verwelkomen u graag op de ICT & Logistiek Beurs!

Vanaf vandaag kunt u ons vinden op de ICT & Logistiek Beurs in de Jaarbeurs Utrecht. We vertellen u graag alles over de nieuwste mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van industriële automatisering. Daarnaast delen wij graag onze ervaringen met u van de recent door ons (op)geleverde AGV-systemen.
We hebben meer dan 30 jaar ervaring in het aanbieden van passend, geautomatiseerd intern transport voor ieder logistiek proces.

AGV-International trotse leverancier van de innovatieve C Mover AGV!

Een op maat gemaakte autonome intelligente AGV die in staat is om specifieke functies uit te voeren in gebieden waar traditionele AGV’s niet kunnen functioneren. Dat klinkt als iets voor de toekomst ... Maar niets is minder waar!

We presenteren u graag de nieuwste en meest innovatieve AGV van het moment! Maak kennis met de C Mover AGV!

De grootste lecithine leverancier van Europa, Riho BV, gaat samenwerking met AGV-International aan.


In maart 2017 gaat Riho BV, de grootste Lecithine leverancier van Europa, operationeel met een AGV-systeem van AGV-International. ‘Het streven naar vernieuwing is essentieel in de food-industrie.’

 

Haal meer profijt uit uw magazijnruimte!

Wilt u kostbare decentrale opslag voorkomen en meer profijt halen uit uw eigen kostbare magazijnruimte, dit tegen de laagst mogelijke kosten? In dat geval kan een geautomatiseerd magazijn met gebruik van onze smalle gangen AGV trucks de ultieme oplossing voor u zijn! Binnen dit alternatieve opslagsysteem wordt de hoge voorspelbaarheid en de toegankelijkheid ten alle tijden gewaarborgd.

Unieke samenwerking tussen UniCarriers Netherlands en AGV-International

Sinds enige tijd hebben we de handen in een geslagen met UniCarriers Netherlands B.V.

Snel rendement halen uit een herhalend proces was nog nooit zo eenvoudig

Continue ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen ten alle tijden de beste AGV-oplossing kunnen bieden met als belangrijkste doel het verhogen van de efficiëntie en het reduceren van de kosten.

De perfecte werknemer is dichterbij dan u denkt

Bent u op zoek naar de perfecte werknemer? Een werknemer die geen pauzes nodig heeft, geen fouten maakt en een werknemer die precies doet wat u vraagt? Grote kans dat een AGV voor u uitkomst kan bieden.

Den Braven Oosterhout Fase IV (16/09/2016)

Beste lezer, goedendag,

Weer even tijd om adem te halen vanaf vandaag, we hebben fase 4 bij Den Braven nagenoeg opgeleverd.

Het was weer even heel spannend afgelopen woensdag, met name omdat de restart van het gehele systeem enorm traag verliep waardoor besloten is om terug te keren naar de backup server.

Den Braven Oosterhout: Fase II (5/8/2016)

Oplevering Den Braven, nog steeds op schema. 

Opdracht voor Groupe Renault (28/7/2016)

AGV elektrische trekker (type 308, 8.000Kg)

Tweede AGV opdracht (15/1/2016)

Okay, dit is echt een bijzonder mooie zakelijke periode! Samen met UniCarriers NL een tweede mooie AGV opdracht binnen. 7 stuks 2.000Kg AGV reachtrucks met AGV shuttles inclusief stellingen. Martijn Ligtvoet, mijn complimenten aan jouw perfecte aandeel! We gaan er keihard tegenaan.

 

 

Mooie AGV Opdracht (7/1/2016)

Beste websitebezoeker,

Het doet ons meer dan deugd om te vermelden dat wij onze eerste opdrachtbevestiging hebben gekregen van een mooi AGV Project in Nederland.

 

De opdracht bestaat uit 5 machines met een hefvermogen van 1.500Kg per stuk. De AGV trucks zullen in 2 ploegen operationeel ingezet worden en de volledige productie intern vervoeren van de productiemachines naar verpakking en lege pallets retour.

We zijn super blij met deze gegunde opdracht en krijgen hiermee de wind in de zeilen betreffende de ingeslagen weg met AGV International.

AGV Quick Scan (21/12/2015)

Vindt het ontbrekende stukje, en zorg ervoor dat AGV International binnen 24 uur alle informatie aan u terugkoppelt, zodat duidelijk wordt of automatisering van uw warehouse en/of productie locatie voor u wel of geen zin heeft.

AGV Quick Scan (15/12/2015)

 

 

 

Welkom agv-international.com bezoeker,

We hebben al een aantal AGV Quick Scans ingediend gekregen en met een paar bedrijven zijn we hierover reeds in gesprek.

Vaak kom je uit op nieuwe inzichten, wanneer je jezelf dwingt om eens goed na te denken over uw logistieke proces. 

Deze 10 eenvoudige vragen helpen u enorm om een eerste heldere kijk te vormen op de mogelijkheid en vooral de nut om een automatiseringsslag te maken.

AGV Scan Nieuw op onze website (3/12/2015)

 

Op 2 december 2015 is onze

AGV Quick Scan live gegaan.

 

Omdat er steeds vaker gesproken wordt over het automatiseren van interne logistieke omgevingen, leek het ons handig wanneer u een eerste quick scan kunt doen, zodat we nader kunnen bepalen in welke mate een verder onderzoek hiertoe voor uw bedrijf zin heeft.

Omdat uw tijd kostbaar is, kunnen wij u middels onze Quick Scan met 10 eenvoudig in te vullen vragen direct informeren over de zin en de onzin.

Website Live!!! (26/10/2015)

Geachte geinteresseerden,

Hierbij willen wij onze dank uitspreken voor uw interesse. We hebben dan ook samen met onze websiteontwikkelaar Online Marketing Machine hard gewerkt om dit mooie resultaat te bereiken. 

De komende maanden gaan we hard werken aan alle benodigdheden om de website bij te staan in een succesvollle lancering met een stijging van het aantal views en geinteresseerde bezoekers.

Daarnaast gaan we uiteraard veel tijd steken in het adviseren van geautomatiseerde (totaal) oplossingen voor onze prospects en andere relaties.

Wavin levering 4 AGV's

AGV site survey

  • Intakegesprek
  • Grondige site survey op locatie
  • Overzicht besparingen
  • Advies over strategie
  • AGV site surveyrapportage

Aanvragen

Avebe / Teuben AGV's

Teuben AGV's Ter Apel, automatisch magazijn.