+31 (0) 180 39 75 14

AGV International

onbemande heftruckAGV International is een specialist op het gebied van automated guided vehicles (automatisch gestuurde voertuigen). Onze jarenlange ervaring en professionele service netwerk, stelt ons in staat om eenvoudige en tevens complexe logistieke processen te automatiseren. Hierdoor verlagen uw Total Cost of Proces aanzienlijk!

Complete AGV-oplossingen

Hiernaast zullen wij graag als hoofdaannemer fungeren, waardoor de klant op alle facetten, van WMS tot en met palletstellingen en uiteraard AGV’s, slechts één aanspreekpunt heeft.
Tevens valt met ons af te spreken dat de juiste werking en dus correct functionerende AGV’s  (behalen van de afgesproken minimale performance) onder de verantwoordelijkheid van AGV International B.V. valt.

De oplossingen variëren van eenvoudige AGV’s die van A naar B rijden met pallets en/of dozen tot en met volledige automatische magazijnen. Vooral het Dual Drive+ concept zie je bij ons veel terug. Dit concept zorgt ervoor dat trucks manueel te overbruggen zijn. Hierdoor loopt het logistieke proces bij de klant op geen enkel moment operationeel in gevaar.

AGV International – onafhankelijke specialist

AGV International is een onafhankelijke AGV-leverancier die samenwerkt met enkele gespecialiseerde AGV-leveranciers en -softwarepartners. Zo kan AGV International op basis van uw behoefte de juiste specialisten aan elkaar koppelen om zo voor u de meest efficiënte intelligente AGV-oplossingen te realiseren.

Verlaging van Total Cost of Proces

Een van de belangrijkste pijlers van AGV International is het sturen op Total Cost of Proces. We hebben het dan ook niet over investeringen alleen, wij maken inzichtelijk wat een AGV-oplossing u op korte- en middenlange en lange termijn oplevert. Hierin wordt het gehele interne logistieke proces getoetst en ligt de focus op het verhogen van de efficiëntie en het reduceren van de kosten. 

Totaalconcept

Het succes van een AGV-systeem is de besparing op uw huidige proceskosten en het elimineren van schades en foutkansen. AGV International biedt daarom een totaalpakket aan: van ontwerpen en opstellen van concept-tekeningen, automatisering, begeleiden, adviseren tot aan het implementeren van het systeem. Daarnaast staan wij garant voor het leveren van de benodigde after sales service. Eén totaalconcept tegen gegarandeerd een aantrekkelijke reductie van uw operationele kosten! 

Eigenhandige AGV bouw

Ook voorzien wij van een werkplaats locatie waar we AGV's bouwen. Doordat we zelfstandig AGV producten kunnen vervaardigen, kan je bij ons alle kanten op. Maatwerk is tot het uiterste te verzorgen. 

Van eenvoud tot complex 

robot agvOf het nu gaat om eenvoudige AGV’s, volledig geautomatiseerde AGV’s of Dual Drive+ oplossingen, AGV International is de AGV-specialist!

Contactformulier

Wavin levering 4 AGV's

AGV site survey

  • Intakegesprek
  • Grondige site survey op locatie
  • Overzicht besparingen
  • Advies over strategie
  • AGV site surveyrapportage

Aanvragen

AGV Totaal Magazijn oplossing